Direct contact? Bel: 033 - 820 05 17

HomeReviews

Klanten aan het woord

11 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.5/10
Haaije Meijer
Haaije Meijer - Meijer Service en Onderhoud
9/10
Toegevoegd op 10 februari 2024

Eerlijk open en respect vol een kantoor met passie voor cijfers en vakkennis. Altijd een warm welkom en men staat altijd klaar.

Santino Slootweg
Santino Slootweg -
10/10
Toegevoegd op 3 februari 2024

Altijd snel, altijd betrouwbaar! Zeer prettige communicatie. Er zijn goedkopere kantoren, maar dat heeft voor mij als zzp'er binnen de kunsten niet tot dezelfde prettige resultaten geleid als bij HKB!

Irene Korting
Irene Korting -
9/10
Toegevoegd op 8 januari 2024

Nog niet zo veel ervaring omdat wij nieuwe relatie zijn. Maar ontvangst en persoonlijke benadering voelden als warm bad.

J de graaf
J de graaf -
10/10
Toegevoegd op 7 januari 2024

goede voorlichting, ik ben al jaren klant. Ik ben heel tevreden, ik heb een zaak gehad, alles hiervoor goed afgerond. De belastingen worden ingevuld, nooit klachten gehad perfect!

Paul Bekhuis
Paul Bekhuis - VNE Vastgoedontwikkeling
9/10
Toegevoegd op 6 november 2022

Een betrokken partij met goede kennis in hun vakgebied.
Zeer tevreden over de gang van zaken.

Jakob Malestein
Jakob Malestein - Klimasafe
10/10
Toegevoegd op 5 november 2022

Wij zijn zeer tevreden, we kunnen altijd bellen zonder dat er bij elk belletje gelijk een rekening komt, ze zijn vriendelijk & professioneel.

Paul Tolboom
Paul Tolboom -
10/10
Toegevoegd op 5 november 2022

Wij waren op zoek naar een kantoor die voor ons de administratie wilde doen daar er echter geen tijd voor ons was zijn wij door oud medewerkers verwezen naar HKB.
Na twee jaar kunnen wij zeggen tot volle tevredenheid. HKB een leuk deskundig kleinschalig kantoor met nog persoonlijke belangstelling en bediening.
Ga zo door.

Ben Zandvliet
Ben Zandvliet - Autohopper Amersfoort
9/10
Toegevoegd op 4 oktober 2021

Bij het opstarten van Autohopper Amersfoort kwam er onwijs veel op mij af op administratief vlak. Oprichting van een Holding en alles wat daarbij komt kijken. BTW-nummer aanvragen, loonbelasting doen, rekening-courant uitgaven ... als snel liep ik vast en is HKB op mijn pad gekomen!

Ze hebben gezorgd dat er order en regelmaat in kwam en hebben een structuur voor me neergezet. Hierdoor kan ik bezig zijn met ondernemen. Elke maand krijg ik netjes overzichten van / voor de loonbelasting, btw-betalingen etc.

Daarnaast fungeert HKB ook als sparringspartner, ze geven gevraagd (en ongevraagd) advies en helpen mij echt verder als (startend) ondernemer!

Ga zo door kanjers!

Chase Gotlieb
Chase Gotlieb - bebl
9/10
Toegevoegd op 4 oktober 2021

Bij HKB staan ze altijd klaar om te helpen! Geen probleem te groot of uitdagend voor hen. Ze hebben mij goed geholpen bij de opstart en staan tussentijds ook altijd klaar voor de grote en kleine vragen die ik heb. Daarnaast zijn ze ook erg scherp op het goed verlopen van de administratie en kijken ze graag mee vooruit naar de mogelijkheden.

Chris en Janneke Heinen
Chris en Janneke Heinen - Vishandel Heinen&Muijs
9/10
Toegevoegd op 1 oktober 2021

Vertrouwd met de expertise met een betere service! Dat is wat HKB voor ons betekent. We zijn al jaren bekend met de professionaliteit van de medewerkers, maar wat HKB uniek maakt is de service. Vriendelijk, laagdrempelig en duidelijk aan de voorkant: what you see is what you get. Wij zijn erg tevreden.