Direct contact? Bel: 033 - 820 05 17

HomeHKB voor MKB

HKB voor MKB

Ideale sparringpartner met persoonlijke aandacht

Onze onderneming HKB Administratie en Advies heeft als kernwaarde dat wij klaarstaan voor het Midden- en Kleinbedrijf, vandaar dat u ons ook kunt vinden onder de naam HKB voor MKB. Wij zijn voor uw onderneming in Bunschoten-Spakenburg, Amersfoort, Leusden, Soest, Nijkerk, Baarn, Harderwijk of waar dan ook in Nederland,  hoe groot of hoe klein ook, de ideale sparringpartner. Of het nu gaat om een aangifte inkomstenbelasting, een jaarrapportage, of om een adviesgesprek inzake fiscale of financiële zaken. Voor ons is elke klant even belangrijk en kunt u rekenen op onze tijd en persoonlijke aandacht. Wij hebben oog voor uw situatie en houden bij uw vragen altijd in de gaten wat voor ú de beste oplossing is.

Verwerking administratie

HKB voor MKB biedt voor het MKB een totaaloplossing inzake de administratievoering via Boekhoud Gemak, onderdeel van het moderne softwarepakket Software Gemak van Exact Software. Hierbij kunt u voor uw en ons gemak gebruikmaken van de scan en herken toepassing Basecone. Wij zorgen ervoor dat u via ons de juiste uitleg ontvangt om zo optimaal mogelijk met het softwarepakket en de scan en herken toepassing kunt gaan werken. Indien u tegen zaken aanloopt, welke u niet duidelijk zijn inzake het inboeken en verwerken van uw administratie, dan kunt u contact met ons opnemen via 033-820 05 17 of via info@hkbvoormkb.nl , zodat wij u zo snel mogelijk weer op weg kunnen helpen.

Salarisadministratie

Bij HKB voor MKB kunt u uiteraard ook terecht voor de uitvoering van uw volledige salarisadministratie. Wij verzorgen voor uw onderneming de periodieke loonstroken en de aangiften loonbelasting. Tevens bekijken wij of de juiste CAO en/of pensioenfonds wordt toegepast bij uw onderneming. Bij het in dienst nemen van een nieuwe werknemer stellen wij in overleg met u het juiste arbeidscontract op. Indien u te maken krijgt met ontslag van een werknemer, dan zorgen wij dat de transitievergoeding wordt opgesteld, of wij stellen de juiste vaststellingsovereenkomst voor u op indien het ontslag met wederzijds goedvinden heeft plaatsgevonden.

Advisering

Indien u fiscaal of financieel advies nodig heeft, dan staat HKB voor MKB ook voor u klaar om een passende oplossing voor u te vinden. In een persoonlijk adviesgesprek kunt u aangeven waar wij u mee van dienst kunnen zijn. Hierna gaan wij hiermee aan de slag voor u. Onze bevindingen zullen wij dan met u bespreken.

Wij zien ú en niet alleen de cijfers!

U kunt er van op aan dat HKB voor MKB ú ziet en niet alleen de cijfers. Dit kunnen wij alleen bereiken door open en eerlijk met vertrouwen vóór en mét u in gesprek te gaan!