Direct contact? Bel: 033 - 820 05 17

HomeBlogOfficiële opening HKB voor MKB

Officiële opening HKB voor MKB

Officiële opening HKB voor MKB

HKB voor MKB: officiële opening!

 

Op dinsdag 1 december officieel geopend HKB Administratie en Advies, gevestigd op de Lorentzweg 10 in de Kronkels.
 

Officiële opening
De officiële openingshandeling van HKB Administratie en Advies heeft op dinsdag 1 december plaatsgevonden door middel van het doorknippen van het lint door Gert-Jan van Hierden, Eline Koelewijn en Ronnie Beukers.

Ondanks alle beperkingen door de coronamaatregelen kunnen wij toch terugzien op een mooie opening van HKB Administratie en Advies.
Wij gaan vol vertrouwen en positief de toekomst in en staan klaar om u van dienst te kunnen zijn.

Overstappen naar HKB Administratie en Advies
De maand december is de uitgelezen maand voor u als ondernemer om eens kritisch te bekijken of u de stap wilt zetten naar HKB Administratie en Advies.
Wij staan achter ons bedrijfsmotto: wij zien ú en niet alleen de cijfers!

Ideale sparringpartner
HKB Administratie en Advies is voor u de ideale sparringpartner om uw administratie via de nieuwste online-toepassingen vast te kunnen leggen. Wij stellen voor u de tussentijdse rapportages en het jaarrapport op, of u uw bedrijf nu voert in de vorm van een eenmanszaak, VOF of B.V, of als u een ZZP-er bent.

U bent op de bedrijfslocatie aan de Lorentzweg 10 altijd van harte welkom. U kunt hier op de parkeerplaatsen voor de deur parkeren. HKB Administratie en Advies bevindt zich op de eerste etage.

Bent u ook zo enthousiast geworden naar HKB Administratie en Advies en wilt u zien en ervaren waar HKB voor MKB voor staat en wat wij voor u kunnen betekenen?

Persoonlijke afspraak
Neemt u dan contact op voor een persoonlijke afspraak via 033-82 00 517 of via info@hkbvoormkb.nl , waarbij u kennis kunt komen maken met Gert-Jan van Hierden, Eline Koelewijn en Ronnie Beukers en gelijk het kantoor kunt komen bezichtigen.