Direct contact? Bel: 033 - 820 05 17

HomeBlogHKB voor MKB: wij zien ú en niet alleen de cijf...

HKB voor MKB: wij zien ú en niet alleen de cijfers!

HKB voor MKB: wij zien ú en niet alleen de cijfers!

Bent u in deze tijd van Coronamaatregelen ook zo toe aan persoonlijke aandacht en wilt u meer waard zijn dan alleen wat de cijfers van uw bedrijf vertegenwoordigen? Dan bent u vanaf 1 december bij HKB Administratie en Advies, gevestigd op de Lorentzweg 10 in de Kronkels aan het juiste adres.
 

Nieuw gevestigd in Bunschoten-Spakenburg

HKB Administratie en Advies is een nieuw gevestigde onderneming in Bunschoten-Spakenburg voor het MKB, welke is ontstaan vanuit een gemeenschappelijke visie en daadkracht. De drijvende krachten achter deze onderneming zijn Gert-Jan van Hierden,
Eline Koelewijn en Ronnie Beukers.

(Loon-)administratie, advisering

Tezamen hebben wij in de regio al meer dan 75 jaar ervaring op het gebied van (loon-) administratie, advisering, digitalisering en alles wat daarbij hoort, waarbij de kwaliteit altijd voorop staat.

Persoonlijke aandacht

Wij hebben door onze jarenlange ervaring in de accountancy echter gemerkt, dat de klanten in deze roerige tijden, naast een goede kwaliteit inzake administratie en advies, meer persoonlijke aandacht wensen te ontvangen. De mens achter de (zakelijke) klant wil tegenwoordig weer gehoord worden. Vandaar dat het tijd was voor ons om samen deze nieuwe uitdaging aan te gaan in de vorm van een zelfstandig administratie en advieskantoor. Wij zien ú en niet alleen de cijfers welke u vertegenwoordigen én u blijft tevens van onze hoge kwaliteit en ervaring qua werkzaamheden profiteren.

Administratie en rapportages via de nieuwste online-toepassingen

HKB Administratie en Advies is voor u de ideale sparringpartner om uw administratie via de nieuwste online-toepassingen vast te kunnen leggen. Wij stellen voor u de tussentijdse rapportages en het jaarrapport op, of u uw bedrijf nu voert in de vorm van een eenmanszaak, VOF of B.V, of als u een ZZP-er bent.

Verzorgen van alle belastingaangiften voor uw onderneming
Tevens verzorgt HKB Administratie en Advies al uw aangiften omzetbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting, schenkbelasting, erfbelasting etc.

Verzorgen van aangiften inkomstenbelasting van ondernemers en particulieren
Ook voor uw aangiften inkomstenbelasting, zowel voor de ondernemers als voor de particulieren, bent u bij HKB Administratie en Advies aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw aangiften bij de belastingdienst worden ingediend en we controleren of de aanslagen door de belastingdienst juist worden opgelegd.

Startersbegeleiding en advisering

Tevens bent u bij HKB Administratie en Advies aan het juiste adres voor startersbegeleiding, alsmede voor advisering bij bedrijfsopvolging en bedrijfsovernames.

Bedrijfslocatie HKB Administratie en Advies

Op de bedrijfslocatie aan de Lorentzweg 10 bent u altijd van harte welkom. U kunt hier op de parkeerplaatsen voor de deur parkeren. De onderneming bevindt zich op de eerste etage, alwaar HKB Administratie en Advies de beschikking heeft over een grote kantoorruimte, alsmede twee aparte spreekkamers.

HKB voor MKB

Bent u ook zo enthousiast geworden naar HKB Administratie en Advies en wilt u zien en ervaren waar HKB voor MKB voor staat en wat wij voor u kunnen betekenen?

Persoonlijke afspraak

Neemt u dan contact op voor een persoonlijke afspraak via 033-820 05 17 of via info@hkbvoormkb.nl , waarbij u kennis kunt komen maken met Gert-Jan van Hierden, Eline Koelewijn en Ronnie Beukers en gelijk het kantoor kunt komen bezichtigen. De koffie met wat lekkers staat voor u klaar!